Sociale verantwoordelijkheid

Sociale bedrijfsverantwoordelijkheid

Onze producten verbeteren de resultaten voor patiënten en hun zorgverleners.  Bij Hillrom zien we maatschappelijk verantwoord ondernemen als een vanzelfsprekende uitbreiding van onze missie en een mogelijkheid om wereldwijd levens te verbeteren. Wij waarderen onze klanten, werknemers en de gemeenschappen waarin we werken.

Wij streven naar de hoogste ethische normen en integriteit in alles wat we doen. Het bedrijf heeft een duidelijke visie en waarden. Wij voorzien alle medewerkers van Hillrom van alle benodigde informatie, zodat ze alle geldende wetten en voorschriften kunnen begrijpen en naleven. Het bedrijf biedt bovendien ondersteuning en mogelijkheden voor alle medewerkers wereldwijd zodat ze ethische kwesties of problemen in een vertrouwelijke omgeving ter sprake kunnen brengen.

Hillrom doet aan duurzaam ondernemen. We zoeken voortdurend naar innovatieve oplossingen om het materiaalgebruik in al onze activiteiten te reduceren. Wij streven geëngageerd naar het verantwoordelijk beheren, gebruiken en afvoeren van chemicaliën die bij de fabricage van onze producten worden gebruikt. Door middel van inruilen of terugkopen worden veel van onze producten gereviseerd en opnieuw op de markt gebracht. Of de materialen worden door ons gerecycled zodat metalen, kunststoffen en elektronische onderdelen worden teruggewonnen. We zetten ons echter niet alleen in voor recycling, maar hechten ook veel waarde aan milieuvriendelijk management in onze fabrieken.

Via Hospital Beds for Humanity® dragen Hillrom vrijwilligers hun steentje bij aan het reviseren en vernieuwen van bedden en andere Hillrom-producten, die vervolgens overal ter wereld aan ziekenhuizen in ontwikkelingslanden worden geleverd.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de positieve bijdrage die Hillrom levert om elke dag weer de resultaten wereldwijd te verbeteren.